El bloc

La finalitat principal d’aquest bloc és geolocalitzar i ressenyar els Colls i Ascensos que es poden realitzar en bicicleta de carretera arreu dels Països Catalans, així com també també altres zones més o menys limítrofes.

Cada port està geolocalitzat al mapa de googlemaps per poder explorar-ne les rutes i arribar-hi al gust de cadascú.

Els Colls i Ascensos estan classificats per zona i per categoria. Per cadascun d’ells trobareu unes dades bàsiques i un enllaç amb informació més detallada del port. Les dades estan extretes de diverses fonts i es van entrant de mica en mica al bloc, per la qual cosa hi poden haver Colls o Ascensos que no apareguin al mapa o que tinguin una informació incomplerta al bloc.

Cada port està marcat amb una icona del color corresponent a la seva categoria, seguint els colors de la taula que trobareu a sota. (Nota: El puntet negre de dins la icona respon al fet de si l’autor d’aquest bloc ha assolit o no aquell port de muntanya).

La classificació de les categories dels ports de muntanya segueix la pauta establerta per la Plataforma Recorridos Ciclistas, reflexada en la taula següent:

Nueva imagenFont: Revista de PRC: Des de la Cuneta, núm. 2, pàg. 148

A més a més, al bloc també hi trobareu un apartat de “Consells ciclistes” on s’hi aporten diferents consideracions per gaudir més i millor de la pràctica ciclista i un apartat titulat “Saló de la Fama” amb anècdotes i personatges il·lustres per als més curiosos, proves i marxes cicloturístiques o lectures i films sobre ciclisme.

El bloc està fet de forma totalment altruista pel Marcel Borràs Ferrer, aficionat al ciclisme. Espero que us pugui ser d’interès. Qualsevol aportació serà benvinguda!

https://www.facebook.com/portsenbicicleta/?ref=hl

@portsnbicicleta@mborrasferrer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.